Hoppa till innehåll

Helfoliering av bilar och fordon

Experter på helfoliering

Maximera med helfoliering

En helfoliering är vad det låter som – en total wrap av bilen, tjänstefordonet, bussen, lastbilen, bärgningsbilen, eller lyftkranen. Alla typer av fordon kan wrappas för att få maximal profilering och effektiv reklam eller att verkligen sticka ut från mängden och få total uppmärksamhet.

Helfoliering en alltmer populär form av fordondekor där efterfrågan bara ökar och ökar som för den som verkligen vill profilera sig till 100% eller pimpa sitt privatfordon med car wrapping. Allt fler upptäcker

En helfoliering är ett smart sätt att profilera och samtidigt skydda din bil. Möjligheterna är oändliga. För att skydda lacken monterar vi även en folie som skyddar mot stensskott, Body Fence.

Andra produkter att foliera är båtar, vattenskotrar, motorcyklar eller inredningar till butiker. Med en snygg foliering kan du ändra intrycket på ditt fordon på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.

Helfoliering för alla behov och fordonstyper

Helfoliering "Lack-Look-Alike"

Helfoliering av bilar är något vi brinner lite extra för där vi också vanligtvis får låta kreativiteten flöda lite extra. Allt fler inser också fördelarna med car-wrapping som ett mer kostnadseffektivt alternativ till billackering och som dessutom skyddar billacken och som kan återställas eller wrappas om. Men den största fördelen med att helfoliera bil är den kan designas på nästan vilket sätt som helst - bara fantasin sätter gränserna!

Helfoliering med fordonsdekor

Vad gör man om man måste ändra färg på bilen eller arbetsfordonet? Ett både mer flexibelt och kostnadseffektivt sätt är att
Det är inte ovanligt att företagets fordon behöver ändra färg när företaget t ex uppdaterar sin grafiska profil.

Specialanpassad helfoliering

Här ska det läggas in en beskrivning om att man kan helfoliera vissa detaljer som fönsterlister på fordon eller lägga dekor med struktur under folie m.m.
Just nu har vi bra erbjudanden på helfoliering!

Galleri

Exempel på helfoliering från Arnes Skylt

Hör med oss direkt!

Fyll i dina uppgifter och beskriv lite kortfattat vad du är intresserad av så återkommer vi så snart vi kan. Du kan också kontakta vår kundansvarige Magnus Lager direkt!

Magnus Lager

Kundansvarig