Hoppa till innehåll

Fordonsdekor får dig att synas

Specialister på fordonsdekor

Fordonsdekor - det smarta sättet att profilera sig på

Sätt företagets logotyp på firmabilen eller varför inte förvandla lastbilen eller bussen till en gigantisk reklampelare som marknadsför företaget oavsett var du befinner dig. Det är lätt för oss att säga som jobbar med det, men ingen marknadsföring är så effektiv som fordonsdekor där även den lilla dekalen är stor nog för att synas effektivt!

Vi hjälper er med att ta fram passande lösningar för just era fordon. Ring oss på 011-18 20 60 eller kom in om du har vägarna förbi.

Fordonsdekor för alla behov och storlekar

Diskret fordonsdekor

Även minsta möjliga exponering gör skillnad. För dig som vill vara diskret finns det flera olika lösningar. Hos oss kan du beställa alltifrån en liten enfärgad dekal med företagsloggan på, till utskurna bokstäver att texta upp budskap eller företagsnamnet med. för budskap eller företagets logotyp att applicera på diskret på fordonet.

Högprofilerande fordonsdekor

Fordonsdekor kan appliceras över hela eller delar av ett fordon och passar den som verkligen vill ha något som syns och sticker ut ur mängden. Vi kan göra fordonsdekor som täcker hela eller delar av fordonet med logotyp, budskap, bilder och grafiska element. Det mesta är möjligt för alla budgetar och omfattningar.

Anpassad fordonsdekor

Utöver bilar och arbetsfordon så gör vi också båtar, utombordare, MC & mopeder, släpvagnar & trailers, hästbil & hästtransport, åkgräsklippare m.m. men också fönster, fasadpartier, dörrar & portar. Vi kan stripa det mesta så hör av dig till oss om du går i tankarna att vilja synas på det smarta och snygga sättet!
Just nu har vi bra erbjudanden på fordonsdekor!

Galleri

Exempel på fordonsdekor från Arnes Skylt

Hör med oss direkt!

Fyll i dina uppgifter och beskriv lite kortfattat vad du är intresserad av så återkommer vi så snart vi kan. Du kan också kontakta vår kundansvarige Magnus Lager direkt!

Magnus Lager

Kundansvarig